Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
EUROGUSS 2022’deki Mega Trendler

Gövde yapımında yeni bir alüminyum pres döküm işlemi olan Mega-Döküm, otomotiv endüstrisinde üretimde devrim yaratıyor. Her şeyden önce, bu konunun öncüsü Tesla, aynı zamanda diğer büyük otomobil üreticileri de sayısız avantajı nedeniyle onu kullanıyor. Bu trend, 8-10 Haziran tarihleri arasında Nürnberg Fuar Merkezi’nde düzenlenecek EUROGUSS 2022’de tartışılacak konulardan biri olacak. Çalkantılı bir zamandan sonra, önde gelen uluslararası pres döküm fuarı, en son üretim teknolojisini, süreçleri, ürünleri ve yenilikleri yerinde deneyimlemek için sektörü tekrar bir araya getiriyor. Aynı zamanda, katılımcılara tartışmalar ve ilk elden bilgi için bir platform sunan 21. Pres Döküm Günü gerçekleşecek.

 

Uluslararası pres döküm sektörü için Nürnberg’deki EUROGUSS, tüm değer zinciri boyunca teknoloji, ürünler ve süreçler için buluşma noktasıdır. Döküm için geniş uygulama yelpazesi, farklı müşteri sektörlerinin bir araya gelmesini sağlar - bu, canlı bir değişim yaratır ve üreticiler, tedarikçiler, alıcılar ve geliştiriciler için yeni fikirleri garanti eder. Uzman izleyiciler, giga döküm gibi trendleri inceler, pres döküm makinelerinin olası kullanımlarını tartışır, üretimde optimizasyon için avantajları ve potansiyeli tartışır.

 

Otomotiv endüstrisindeki üreticiler ve tedarikçiler için fırsatlar
Tüm araç bileşenlerini basınçlı dökümde mi üretiyorsunuz? Bunu mümkün kılan ve herkesin konuştuğu yeni bir trend, özellikle otomotiv sektöründe kullanılan giga dökümdür. İşlem, bileşenlerin sayısını azaltır ve döküm bileşenlerin ağırlığını düşük tutar. Volvo ve Tesla gibi bazı büyük otomobil üreticileri bu sürecin geleceği üzerine bahse giriyor. Her şeyden önce, karmaşıklığı azaltmayı, çok yönlülüğü artırmayı ve üretim maliyetlerini düşürmeyi umuyorlar. Ancak giga dökümün bileşenleri nasıl daha verimli bir şekilde üretebileceğini, başka hangi uygulama alanlarının mümkün olduğunu ve hangi teknolojilerin ve ekipmanın gerekli olduğunu yalnızca kişisel bir değişim yanıtlayabilir.

 

NürnbergMesse EUROGUSS Başkanı Christopher Boss, “Yeni konular söz konusu olduğunda, etkin ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için dahil olan herkesle kişisel diyalog özellikle önemlidir” diyor. “Özellikle bu çalkantılı zamanlarda, EUROGUSS bunun için mükemmel bir platform sunuyor ve mevcut trendleri ve konuları gelecek kadar ön plana çıkarıyor.”

 

21. Pres Döküm Günü
Paralel 21. Pres Döküm Günü ile birlikte, mevcut ve gelecekteki tüm konuların ve ürün geliştirmelerinin ticaret fuarında temsil edilmesi garanti edilmektedir. 8-10 Haziran tarihleri arasında, 21. Pres Döküm Günü EUROGUSS’u, birçok tartışma, bilgi kazanımı ve alışverişi ile birlikte basınçlı döküm konusunda toplam 26 uzman sunumuyla genişletecek.

 

Alman Döküm Döküm Sanayicileri Birliği (VDD) Genel Müdürü Thomas Krüger, “EUROGUSS ticaret fuarına eşlik eden pres döküm günü, pres döküm endüstrisindeki uzmanlar için en önemli konferanstır” diyor. “Döküm süreciyle ilgili tüm değer zincirindeki temsilcilere güncel konular, zorluklar ve yarının fırsatları hakkında bilgi alışverişi için benzersiz bir platform sunuyor, ivme sağlıyor ve başarı öykülerini destekliyor.”

 

Program, yeni ürün geliştirmeleri ve yenilikçi süreçlerle ilgili sunumların yanı sıra geleceği belirleyen diğer önemli trend konularını da içeriyor. 21. Pres Döküm Günü, en üst düzeyde içeriğiyle, pres döküm dökümhaneleri, otomotiv yan sanayi, OEM’ler, üniversiteler ve diğer pres döküm uygulama alanlarından katılımcıların kaçırmaması gereken çekici bir platformdur.

Paylaş Tweet Paylaş
2168 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM