Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
5M Türkiye Genelinde Satış, Servis ve Yedek Parça Ağını Genişletiyor...

2002 yılında kurulan 5M yılların deneyimi ve yeni teknolojilerle ürettiği indüksiyon sistemleri ile kısa bir süre içinde dünya döküm sektörünün en hızlı büyüyen firması oldu. Kurulduğundan beri, 5M 75kw-12.000kw güç ve 100kg-25.000kg ergitme kapasiteli indüksiyon sistemleri ile hizmet vermektedir.

 

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan kalite anlayışı ile çalışan 5M ISO9001 kalite yönetim sistemiyle çalışmakta ve CE ve GOST-R kalite sertifikalarına da sahiptir.

 
5M,Türkiye ve 33 ülkede çalışan sistemlere sahiptir. Amacımız, hem yerel hem de ulusal piyasada artan yerel ve yabancı müşteri talepleriyle beraber 5M İndüksiyon sistemleri aracılığıyla dünyanın her yerinde ülkemizi temsil etmektir.

 

Bu amaçla ülkemiz içi faaliyetlerinde ki müşteri memnuniyetini daha fazla yükseltmek, daha hızlı çözümler üretebilmek ve en önemlisi tüm bunları müşterilerimizin kendi yerellikleri içinde yaparak hizmette farklılaşma yoluna gitmek isteyen 5M İndüksiyon Sistemleri olarak yeni bir yapılandırmaya gitmiştir. 

 

Bu yeni yapılandırma ile ülke çapında yakın bölgeler sınıflandırılmış ve bu bölgeler içinde daha önce teknik servis hizmeti bazında 5M olarak çalıştığımız ve müşterilerimiz tarafından da güvenilir addedilen yerel firmalara satış temsilcilikleri verilmeye başlanmıştır.

 

İlk olarak “İç Anadolu Bölge 1 (Ankara, Kırşehir, Çorum, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat, Sivas) Yetkili Satış Temsilciliği” görevini hizmet alanı içinde müşterilerimiz tarafından tanınan ve çalışmaları ile takdir toplayan Sayın Serhat Akdemir’in yürüteceğini belirtmekten kıvanç duyuyoruz. Sayın Serhat Akdemir ile 2007 yılından bu yana teknik servis hizmetleri alanında çalışmamız bulunmaktadır. Bu süre zarfında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı müşterilerimiz firmamıza olumlu geri dönüşlerde bulunmuştur. Bundan sonraki dönemde kendisinin çalışmalarında çok daha fazla başarılı olacağına inancımız tamdır.

 

Yurtdışı temsilciliklerimiz devam etmekte olup, daha geniş bir alanda hizmet sunmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

 

Yönetim Kurulu Üyesi
Bilgehan AKSU

Paylaş Tweet Paylaş
3909 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM