Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
5M’in (KSA) Saudi Arabia’da Kurulacak Olan 7000kW 2x16 Ton Çelik Ergitme Sistemi İle Varlığını Yükseltmeye Devam Ediyor

5M indüksiyon sistemleri 2002 yılında kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiği önem ile ülkemiz dışında 35 ülkede çalışan sistemleriyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

 

5M’in orta doğu ülkeleriyle başlayan; (çelik, hurda, çelik biet üretimi ve beraberinde lama, köşebent vs. İnşaat demiri üretimi için)indüksiyon ergitme ocağı ihtiyaçları ile başlayan sürecimiz, çelikhane  makinaları üreten ve her biri alanında uzman olan çözüm ortaklarımızın da değerli katkılarıyla anahtar teslimi çelikhaneler, sürekli döküm makinaları(ccm) filtre sistemleri laboratuvarlar, haddehane tesisleri olarak gelişim göstermiş olup başlangıç noktası olan ortadoğu ülkeleri  (Suriye, Mısır, Libya, İran,Irak) yanında Türkiye, Rusya, Romanya, Azerbaycan, Kazakistan, (KSA-Saudi Arabia)   ülkelerini de eklemiştir.

 

Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam etmekte olup yeni ülke ve yeni coğrafyalarda çelikhane ve diğer üretilen sistemlerimiz ile hizmet sunmaya devam edeceğiz.

 

(KSA) Saudi Arabia satılan sistem özellikleri:

  • 5M indüksiyon sistemleri tarafından imalata alınan 2x7000kW  4x16 ton ve iki set olarak planlanan ergitme sistemleri ilk setinin üretime 7000kW 2x16 ton olarak başlanmıştır.İlk set üretime alındığında 70.000 Ton/yıl sıvı çelik ergitme kapasitesine ulaşacaktır. 
  • 2.Seti  aldığında toplam kapasitesi  sıvı çelik olarak 140.000 Ton/yıl olarak planlanmaktadır.
  • Yeni sistemin mart 2021 yılı içerisinde sevkiyatı yapılması planlanmaktadır.
  • Haziran –Temmuz 2021 yılında üretime alınması planlanan  çelik ergitme sistemin firmanın hedefleri doğrultusunda (KSA) Saudi Arabia’da çalışmalarında adından söz etmeyi planlamaktadır.
  • Firmanın yeni yatırımında 5M indüksiyon sistemlerini tercih etmesi bizleri çalışmalarımızda ve ilerlememizde daha da teşvik edecektir.
  • 5M ailesi olarak yapılan çelikhane projemizin   (KSA) Saudi Arabia   firmasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.
Paylaş Tweet Paylaş
23803 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM