Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
5M İndüksiyon Sistemleri Pakistan’da

5m-induksiyon-pakistan

5M İndüksiyon Sistemleri 2002 yılında kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiği önem ile ülkemiz dışında 5 kıta  35 ülkede çalışan sistemleriyle başarılarına 2020 yılı içinde üç ülke daha ekleyerek sayısını 38’e çıkardı.

 

5m5M’in Orta Doğu ülkeleriyle başlayan; (çelik, hurda, çelik biet üretimi ve beraberinde lama, köşebent vs. inşaat demiri üretimi için) indüksiyon ergitme ocağı ihtiyaçları ile başlayan sürecimiz, çelikhane  makinaları üreten ve her biri alanında uzman olan çözüm ortaklarımızın da değerli katkılarıyla anahtar teslimi çelikhaneler, sürekli döküm makinaları (CCM) filtre sistemleri laboratuvarlar, haddehane tesisleri olarak gelişim göstermiş olup başlangıç noktası olan Orta Doğu ülkeleri (Suriye, Mısır, Libya, İran, Irak) yanında Türkiye, Rusya, Romanya, Azerbaycan, Kazakistan, KSA-SAUDİ ARABİA, 5M PM-6000kW 2x12 TON Pakistan eklenmiştir. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam etmekte olup çok yakın zamanda Pakistan yeni ülke ve yeni coğrafyalarda çelikhane ve diğer üretilen sistemlerimiz ile hizmet sunmaya devam edeceğiz.

 

Pakistan’da kurulacak Sistemin özellikleri:
5M İndüksiyon Sistemleri tarafından satılan 5MPM 6000kW 2x12 Ton çelik ergitme sisteminin ilk setinin Şubat 2021 yılı içerisinde sevkiyatı yapılacaktır. Bu anlamda, Nisan 2021 Tarihinde üretime alınması planlanmaktadır. Müşterimizin ilk sipariş kurulumu yapıldıktan ve başarıyla üretime alındıktan sonra, ikinci setin siparişi verilecektir. Müşterimiz yeni yatırımında Pakistan çelik üretim piyasasında üstün kalitesi ve tecrübesiyle 5M İndüksiyon Sistemleri ile yükselmeyi hedeflemiştir.

 

Firmanın yeni yatırımında 5M İndüksiyon Sistemlerini tercih etmesi bizleri çalışmalarımızda ve ilerlememizde daha da teşvik edecektir. 5M Ailesi olarak yeni Projemizin Pakistan’da bulunan firmaya hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

5m indüksiyon sistemleri

Paylaş Tweet Paylaş
14517 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM