Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
İstanbul Isıl İşlem A.Ş. i-nit® Markası ile İlk Plazma Nitrürleme Fırını İhracatını Gerçekleştirdi

İstanbul Isıl İşlem A.Ş., 2020 yılında kendi tescilli markası olan i-nit® ile ürettiği ilk Plazma Nitrürleme Fırınının satışını ve teslimatını takiben, Ekim-2021’de ilk ihracatını Sırbistan’a gerçekleştirmiştir. 

 

Ø1300xYükseklik1200 mm faydalı ölçüler ve 1200 kg kapasite sahip i-nitcold-1200 Plazma Nitrürleme Fırınını, Sırbistan’da otomotiv yan sanayi sektöründe hizmet veren müşterisinin tesisinde Ekim ayında başarı ile devreye alarak, sadece Türkiye pazarında değil uluslararası pazarda da yerini almak üzere ilk adımlarını atmıştır. Bu adımların devamında, İstanbul Isıl İşlem’in hedefi  i-nit® marka Plazma Nitrürleme Fırınlarını, hem Türkiye’de hem de global pazarda daha fazla müşteriye ulaştırmak, marka bilinirliği ve pazar payını arttırmaktır.  

 

i-nit® Puls Plazma Nitrürleme Sistemleri
i-nit® Plazma Nitrürleme Fırınlarında; birkaç gramdan birkaç tona kadar değişik ağırlık ve ebatlardaki parçalara uygulanabilen Plazma Nitrürleme/Nitrokarbürleme işlemi ile, paslanmaz çelikler ve dökme demirler dahil her tür demir esaslı malzemeyi kolaylıkla nitrürlemek mümkündür.  

 

İstanbul Isıl İşlem A.Ş., 25 yıllık Plazma Nitrürleme/Nitrokarbürleme alanındaki bilgi birikimi ve deneyimini i-nit® markası ile ürettiği fırınlarla hizmete sunmaktadır.

 

i-nit® Plazma Nitrürleme Fırınları; kolay kullanıcı arayüzü ile PLC kontrollü olarak çalışmakta, hazır  programlar sayesinde müşteri ya da iş bazında standart üretimler yapılabilme olanağına sahiptir. 

 

İşlemler sırasında ya da proses tasarımı sürecinde kullanıcının ihtiyaç duyacağı destek için İstanbul ısıl İşlem A.Ş. 25 yıllık deneyimi ile de müşterisinin her zaman yanında olacaktır. 

 

i-nit® bir İstanbul Isıl İşlem A.Ş. markasıdır.

 

 

Istanbul Heat Treatment Inc. Exported the First Plasma Nitriding Furnace With i-nit® Brand

 

Istanbul Heat Treatment Inc., after the delivery of the first i-nit® Plasma Nitriding Furnace to a Turkish company in 2020, exported the first Plasma Nitriding furnace with i-nit® brand to Serbia in October 2021. 

 

In October, by succesful starting-up of  i-nit-cold-1200 Plasma Nitriding Furnace with Ø1300xHeight1200 mm useful dimensions and 1200 kg loading capacity for a Serbian customer has been serving in  automotive supply industry, Istanbul Heat Treatment Inc. has taken the first steps to take place not only in Turkish market but also in the international market. By following these steps, Istanbul Heat Treatment’s target is to deliver i-nit® brand Plasma Nitriding Furnaces to more customers, both in Turkey and in the global market, and to increase brand awareness and market share. 

 

i-nit® Puls Plasma Nitriding Furnaces
In i-nit® Plasma Nitriding Furnaces; with the Plasma Nitriding / Nitrocarburizing process, which can be applied to parts of various weights and sizes from a few grams to several tons, it is possible to easily nitride any iron-based material including stainless steels and cast irons.   

 

Istanbul Heat Treatment Inc. offers its 25 years of knowledge and experience in the field of Plasma Nitriding / Nitrocarburizing with furnaces produced under the i-nit® brand.

 

i-nit® Plasma Nitriding Furnaces; operate with PLC control with easy user interface, and it has the opportunity to make standard productions depending on customer or product by means of the ready to work recipes. 

 

Beside of all these capabilities, Istanbul Heat Treatment Inc. will always support the customers both for using of common recipes and the new process design by presenting its 25 years of experience to the customers.

 

i-nit® is a registered brand of Istanbul Heat Treatment Inc.

Paylaş Tweet Paylaş
4199 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM