Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Güvenal Kalıp “Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır’’ Seminerlerine Devam Ediyor

Yaklaşık 4 yıl önce  ‘’Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır ’’ sloganı ile çıktığımız paylaşım / tanıtım yolunda seminerlerimize pandemi nedeniyle ara vermiştik. Bu zamana kadar 23 seminer düzenlenmişti. 24. Eskişehir ve 25. Balıkesir seminerimizi gerçekleştirdik. Kasım 2021 tarihi ile Türkiye’nin dört bir yanında tekrar kaldığımız yerden başladık.

 

İlk durağımız Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu
İş Geliştirme Müdürü Murat Güldan’ın sunumu ile seminere yoğun katılım sağlandı. bizlere eşlik eden, konularında uzman öğretim üyeleri ve geleceğin Mühendis adaylarının ilgileri ve  ‘’Kalıp Üretiminin Günümüz Dünyasındaki yeri ve üretimde standart parça ve yan sanayi kullanımının zaman yönetimine katkıları’’ konularında bilgi ve farklı deneyimlerin  paylaşımına meraklı ve istekli olmaları,  ülkemizin geleceğine yönelik umutlarımızı bir kat daha arttırdı.

İkinci durağımız Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu
Güvenal Kalıp’ın İş Geliştirme Müdürü Murat Güldan; - “yaptığımız sunumlar ile  seminerimiz de yoğun katılımları ile bizlere eşlik eden, konularında uzman öğretim üyeleri ve geleceğin Mühendis adaylarının ilgileri ve  ‘’Kalıp Üretiminin Günümüz Dünyasındaki yeri ve üretimde standart parça ve yan sanayi kullanımının zaman yönetimine katkıları’’ konularında bilgi ve farklı deneyimlerin  paylaşımına meraklı ve istekli olmaları,  ülkemizin geleceğine yönelik umutlarımızı bir kat daha arttırdı.

 

Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Paylaş Tweet Paylaş
3008 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM