Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Sistem Teknik Avusturya’da Aichelin Holding İle Ortak Bir Girişime İmza Attı

Sistem Teknik sektör devi Avusturya’lı fırın üreticisi AICHELIN Group ile Avusturya’da ortak bir şirket kuruyor. Bu ortak girişim, Avrupa’da vakum ısıl işlem teknolojileri için endüstriyel fırın üretimi ve servisi sağlayacak. AICHELIN Grubu böylelikle ürün portföyüne gelecek vaat eden bir segment daha ekliyor.

 
“Endüstriyel fırınların üretiminde küresel pazar liderlerinden biri olarak, sanayiye yönelik vakum fırınlarının tedariğinde daha da güçlü bir çözüm ortağı olmak istiyoruz. Girişimimiz, iki dünyanın en iyilerini birleştiriyor: Geliştirilen ürünlerle satış ve servis ağımız sayesinde, gelecekte vakum çözümlerine yönelik artan talebi daha iyi karşılamak için müşteri odaklı mükemmel bir kombinasyon oluşturduk.”, diyor AICHELIN Grubu CEO’su Christian Grosspointner.

 

 “Ortak girişimimizin motivasyonu, çağımızda kaçınılmaz olarak çevresel verimlilik ve sürdürülebilirlik gerektiren, mümkün olan en iyi teknolojiyi sunmaktır. Karbon ayak izi, elektromobilite ve yalın üretim gibi mega trendler için güçlü bir pazarın olduğunun farkındayız. Vakum fırınlarımızla düşük karbon emisyonu ve maksimum proses kalitesi sunmayı hedefliyoruz. Bu işbirliğinin yenilik getirmesinin yanı sıra sektörümüze de fayda sağlayacağına olan inancım tam” diye konuştu Sistem Teknik CEO’su Mehmet Özdeşlik.

 
Achelin Hakkında; 
Berndorf AG’ye ait olan ve merkezi Viyana yakınlarında Mödling’de olan AICHELIN Grubu, dünyanın ileri gelen ısıl işlem çözümleri sağlayıcılarından biridir. Bunlar arasında endüstriyel fırınlar, endüstriyel ısıtma sistemleri, kontrol ve otomasyon sistemleri, Endüstri 4.0 çözümleri ve hizmetleri yer almaktadır. Şirketin kökleri 1868 yılına dayanmaktadır. 1.000’i aşkın çalışanıyla dünyanın ilk 3 ısıl işlem firmasından biri olan gruba, geleneksel AICHELIN markasının yanı sıra AFC-Holcroft, SAFED, BOSIO ve NOXMAT da dahildir. Avrupa’da AICHELIN, Avusturya, Almanya, Slovenya ve Fransa’daki yan kuruluşlar tarafından temsil edilirken, küresel varlığı Çin, Hindistan ve ABD’deki yan kuruluşlar ve şubelerin yanı sıra 22 ülkede daha satış ağını içermektedir. www.aichelin.com
 

Sistem Teknik Hakkında,
Bu yıl 45. yılını kutlayan Türkiye’nin lider endüstriyel fırın üreticisi Sistem Teknik, müşterilerine çelik ve kompozit sektörlerine yönelik yenilikçi tasarım ve etkin teknoloji ile en iyi ısıl işlem çözümlerini sunmaktadır. Sistem Teknik’in araştırma geliştirme merkezi ve yenilikçi yaklaşımı sayesinde müşterilerine optimum çözümleri sunan firma, yüksek teknolojiye sahip ısıl işlem ekipmanlarının yanı sıra ekipmanların kurulum, devreye alma ve eğitim süpervizörlüğünü de sunmaktadır.
www.sistemteknik.com

 

EFSİAD Başkan Yardımcısı Beste Özdeşlik: “Türkiye’nin hem ihracatın ithalatı karşılama oranı, hem de katma değerli teknolojik ürün üretimi açısından kritik rol oynayan Makine sektörü için globalde güçlenmek ve Türkiye’nin Makinecilerinin kaliteli ürünlerini tüm dünyada tanınır hale getirmek bizim misyonumuz. Bu amaca yönelik atılan çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Globalde kendini kanıtlamış, tüm dünyaca tanınan şirketler ile güçlerimizi birleştirerek etkimizi daha da büyüteceğimize inanıyorum. Bu işbirliği modelinin bir çok alanda uygulanıp örnek teşkil edebileceğine inanıyorum.”

Paylaş Tweet Paylaş
464 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM