Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
MISAD’tan Bir Hamle Daha!

Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği’nin (MISAD) ısıl işlem mesleğinin önünü açma ve geleceğine ışık tutma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yapılan çalışmalarla Bayrampaşa İnönü Meslek Lisesi’nde açılan 20 kişilik ısıl işlem sınıfının ardından Kartal Hüseyin Ağırman Endüstri Meslek Lisesi için de benzer bir çalışma yürütülmeye başlandı. Bu lisede daha önce ısıl işlem bölümünün açıldığını hatırlatan MISAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Özen, “O dönemde öğrenci tercihlerindeki yetersizlikten dolayı bölüme öğrenci alınamamış. MISAD olarak yeniden ısıl işlem bölümünün açılmasını ve öğrencilerin tercih etmesini sağlayacak katkılar sunacağız” diye konuştu.

 
Ekipman desteği sağlayacak
Geçen haftalarda okul yönetimi ile bir toplantı yaptıklarını dile getiren Özen, “Toplantıya müdür vekilleri, yardımcıları ve bölüm şefleri katıldı. Verimli bir buluşma oldu. Toplantının ardından okuldaki atölyeleri gezdik. Gelecek dönemde bu okulda ısıl işlem bölümü açılması için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Özen, Kartal Endüstri Meslek Lisesi’nin ısıl işlem laboratuvarı ve atölyesinin geliştirilmesi için dernek olarak bir çalışma yapacaklarını ve ekipman desteği sağlayacaklarını söyledi.

Paylaş Tweet Paylaş
3045 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM