Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
HK Harterei Isıl işlem Kongresi Gerçekleştirildi

11-13 Ekim Tarihlerinde 78.HK Härterei Kongress Almanya Köln’de gerçekleştirildi.

 

Fuar ve Kongre için geleneksel MISAD tarafından Teknik Gezi düzenlendi.

 

MISAD Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yavuz -“ Mısad derneği olarak düzenlemiş olduğumuz HK 2022 78. Härterei Kongress organizasyonu sektörümüz için çok etkin. Bizde derneğimiz kurulduğundan beri dernek üyelerimizle katılıyoruz. Bu etkinliğe toplu katılmamız  bize çok katma değer katmaktadır. Kongre dışında yapmış olduğumuz çeşitli iş aktivitelerine, tam kadro katılarak hem ticari hem de beşeri ilişkilerimize güç kattık.

 

Bu gezide en çok dikkat çeken nokta ise özellikle yurtdışı firmalarının, ekip ve birlikteliğimizi fark ederek bizlerle toplu şekilde iletişime geçmeye çalışmalarıydı. Sizlerin katılımı sayesinde yaratılmış olan bu önemli sinerjinin, sektörümüze fayda sağlaması için bundan sonra yapılacak organizasyonlara da katılımınız kuşkusuz çok önemlidir. Birlikteliğimizden doğan bu güç ile sonsuz desteğiniz için hepinize, şahsım ve yönetim kurulu adına tek tek teşekkür ederim.”
 

79. HK  Härterei Kongress 24-26 Ekim 2023 tarihinde Almanya Köln’de gerçekleşecek. 

Paylaş Tweet Paylaş
3704 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM