Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
IPSEN Kuruluşunun 75. Yılını Kutladı

Ipsen firmasının tüm dünyadaki fabrika ve ofislerinde kutladığı “75. Yıl Meet the Heat 2023” etkinliği,   20-21 Eylül 2023 tarihlerinde Kleve-Almanya fabrikasında yapıldı.

 

Tüm dünyadan 350 civarında katılımcının yer aldığı etkinliğe, Türkiye’den de oldukça kalabalık bir Isıl İşlem firma yetkilileri katıldı.

 

İki günlük toplantı süresince, bilgilendirici konuşmalar, sunumlar ve panellerin yanı sıra, birkaç gün önce açılışı, Kuzey Ren-Westfalya Ekonomi Bakanı Mona Neubaur tarafından yapılan “Ipsen Future Lab” katılımcılara tanıtıldı. Ipsen tarafından geliştirilen ve propan, LPG veya LNG ye ek olarak 100% Hidrojen ile çalışabilen, dünyanın ilk pilot tesisi, katılımcıların incelemelerine sunuldu. Yeni nesil fırının bir diğer özelliği de elektrikli ısıtıcıların da aynı fırında kullanılması. Kullanıcıların, enerji kaynaklarının gün, hafta veya ay içindeki fiyat değişikliklerine karşı arzu ettikleri enerji kaynağını kullanabilme imkanına sahip olamaları. İki gün boyunca katılımcılar hem fırınların çalışmasını inceleme hem de uzmanlara, sistemin çalışması ve yeni nesil Recon IV ısıtıcıları hakkında sorular sorma ve bilgi alma imkanı buldular.

Paylaş Tweet Paylaş
2984 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM