Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Bakır, Bronz, Pirinç Üretiminde Yurtdışındaki Üreticilerin Tercihi Inductotherm

Egyptian Metal Works,  450 KW VIP – I Ergitme güç kontrol üniteli 2000KG bronz, pirinç kapasiteli euro stell sheel ergitme ocaklı sistem satın almıştır.

 

Inductotherm  Türkiye; ergitme sistemlerinde; 880 Bronz referansı, 1063 pirinç referansı, 499 bakır referansına sahiptir. Demir dışı metallerin ergitilmesinde daha az elektrik tüketimi ve daha fazla metal verimi ile müşterilerimizin rekabet gücünü artırmaktayız.

 

1938 yılında kurulan Egyptian Metal Works (EMW); bakır ve bakır alaşımları üretiminde uzmanlaşmış, Mısır’daki en eski ve en büyük aile şirketlerinden biridir. EMW, Güney Kahire’de 40.000 metreyi aşan bir fabrikada ve Kahire şehir merkezinde iki depolama ve satış noktasında 200’den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Yıllık üretim kapasitesi 12.000 ton dur.

 

Firma dünya pazarına satış yapmaktadır. EMW’nin uluslararası müşterilerinden bazıları İtalya’daki MI.GA.L ve Gnutti Cirillo, Yunanistan’daki Cherbros ve Malezya, Cezayir, Katar, Ürdün ve Suudi Arabistan ile diğer ülkelerdedir.

 

Firma Inductotherm Türkiye’den aldığı yeni ergitme sistemiyle, Inductotherm kalitesiyle problemsiz ve başarılı bir şekilde çalışmayı hedeflemektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
1656 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM