Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Inductotherm Türkiye Bulgaristan Ossam Firmasında 6 Tonluk Ergitme Ocağı ve 500 Kg Flexipour Döküm Ocağı Sistemini Devreye Aldı!

Otomotiv sektörüne demir döküm hizmeti veren OSSAM firması Inductotherm sistemlerini tercih etti.

 

Bulgaristan’ın köklü döküm firmalarından olan OSSAM, dökümhanesinde kullanmak üzere Inductotherm Dual Trak Plus ocak sistemini ve Flexipour otomatik döküm sistemini tercih etti. 1980 yılında MTG bünyesinde kurulan ve 69.000 metrekare bir alanda otomotiv sektörüne demir döküm hizmeti veren OSSAM firmasında, Inductotherm Türkiye’nin ürettiği 4000+500 kW 2x6 ton Dual Trak Plus ocakları devreye alındı. Geçtiğimiz sene başlayan devreye alınma işlemi, kısa sürede tamamlanarak fabrikanın ihtiyaçlarına uygun ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladı. 

Ayrıca; firmanın otomatik döküm sisteminde tercihi de Inductotherm Flexipour otomatik döküm sistemi oldu. Bu sistem sayesinde OSSAM’ın manuel döküm ihtiyacı ortadan kalkarak, döküm prosesleri daha verimli, güvenli ve hızlı bir hale geldi. Geçtiğimiz günlerde firmaya bir ziyaret gerçekleştiren Inductotherm Türkiye yetkilileri, 2018-2019 yıllarında satışı ve devreye alım işlemleri tamamlanan ocakların ve döküm sisteminin sorunsuz bir şekilde çalışmakta olduğunu yerinde gözlemledi.

Paylaş Tweet Paylaş
18051 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM