Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
voestalpine Türkiye Genel Müdürü Alkış: “2030 Yılına Kadar Olan Sürede Yeşil Elektrik Kullanarak “Yeşil Çelik” Üretmeyi Planlıyoruz”

ozan alkış

Voestalpine Türkiye, İstanbul’da düzenlenen AMCTURKEY 2021 ‘Eklemeli Üretim Teknolojileri’ konulu konferansa sponsor olarak katıldı. 

 

voestalpine Türkiye Genel Müdürü Ozan Alkış, “Yeni nesil dijital üretimin temel taşlarından biri olarak kabul edilen katmanlı üretim, birçok endüstride geleneksel üretim yöntemlerinin yerini almaya devam edecek” dedi. Alkış, voestalpine olarak 5 kıtada, 50 ülkede faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, yaklaşık 49 bin çalışanı ile ile voestalpine’nin 11.3 milyar Euro ciro ürettiğini söyledi. Takım çeliğinde voestalpine’nin dünya lideri olduğunu kaydeden Ozan Alkış, voestalpine olarak global stratejiler çerçevesinde sosyal sorumluluk olarak iklim değişikliğine odaklandıklarını belirtti. Alkış, “Biz hem faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde hem de küresel olarak iklim hedeflerine ulaşmak için çalışıyoruz. Karbon emisyonunu önlemek için uzun vadeli stratejik planlar yapıyoruz. 2030 yılına kadar üretim süreçlerimizde yeşil elektrik kullanarak karbon ayak izimizi düşürmeyi ve “yeşil çelik”i üretmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Konferans kapsamında düzenlenen Katmanlı İmalat Toplantısı ise online ve hibrit olarak gerçekleştirildi. AMCTURKEY, son bilimsel keşiflerini, araştırma faaliyetlerini ve Eklemeli İmalat ve ilgili teknolojilerdeki yeni uygulamaları sunabilecekleri ve paylaşabilecekleri hem akademi hem de endüstriden yerel ve uluslararası bilim adamları, araştırmacılar ve temsilcileri bir araya getirdi. 

Paylaş Tweet Paylaş
1965 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM