Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kardökmak’ın Tercihi Inductotherm Group Oldu!

1967 yılından itibaren Karabük’te, Kardemir bünyesinde faaliyet gösteren köklü firma KARDÖKMAK, dökümhane yatırımı için INDUCTOTHERM GROUP kalitesini tekrar tercih etti. Maden, enerji, makine, denizcilik, çimento, demir çelik sektörü, waelz tesisleri, gübre fabrikaları ve bakır tesisleri gibi birçok farklı sektöre hizmetler sağlayan Kardökmak için üretilen ergitme sistemi, geçtiğimiz sene devreye alınarak sorunsuz şekilde çalışmaya başladı.

KARDÖKMAK A.Ş., 7,500 kW+750kW güçteki VIP DUAL - POWER Güç ve Kontrol Üniteli, 2 adet, 15,000 Kg D.Demir/Çelik Kapasiteli STEEL-SHELL Ergitme Ocaklı INDUCTOTHERM GROUP üretimi ergitme sistemiyle Türkiye’nin yüksek kapasiteli dökümhaneleri arasında yerini almıştır.

 

INDUCTOTHERM GROUP’un üst düzeyde ürün kalitesi ile, KARDÖKMAK uzman ve tecrübeli kadrosu, bilgi birikimiyle sadece mekanik parça imalatı değil anahtar teslim projelerle müşterilerinin taleplerini Dünya’nın her noktasında karşılayarak gücüne güç katmıştır.

Paylaş Tweet Paylaş
1358 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM