Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Inductotherm Türkiye ve AYD Otomotiv Yıllardır Süregelen İşbirliğine Tam Gaz Devam Ediyor!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için Konya’dan seçilen ilk firma olan AYD Otomotiv Endüstri A.Ş; geçtiğimiz sene devreye aldığı Inductotherm Türkiye üretimi bir adet ergitme ocağı ve bir adet de otomatik döküm ocağını yeni dökümhanesinde sorunsuz olarak kullanmaktadır.

 

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için Konya’dan seçilen ilk firma olan AYD Otomotiv Endüstri A.Ş, büyümesine devam ediyor. Fren diski ve fren balataları üretimi için kurmuş olduğu yeni fren tesisindeki dökümhane yatırımı sonuçlanmış ve geçtiğimiz sene üretime başlamıştır. 2003 yılından itibaren AYD Otomotiv’e 30’dan fazla indüksiyon ısıtma ve sertleştirme sistemi üreten Inductotherm Türkiye, yeni yatırımlarında AYD Otomotiv’in yanında olmaya devam ediyor. Yıllık üretim kapasitesi 50 milyonu aşan, ürün yelpazesinde 50 binden fazla ürün bulunduran, 5.500’den fazla çalışanı olan ve İSO 500 sıralamasında ilk 200 firma içinde yer alan AYD otomotiv yeni dökümhanesinde kullanacağı ergitme ve otomatik döküm ocaklarında Inductotherm Türkiye kalitesinden vazgeçmedi. 6000 kW (+500 kW) Dual-Trak Plus, 2x10 ton Steel Shell Indüksiyon Ergitme Ocağı ve 5 ton Autopour Otomatik Döküm Ocaklarının devreye alma işlemleri geçtiğimiz sene başarıyla bitmiş olup, o zamandan itibaren sorunsuz olarak seri üretim gerçekleştirmektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
2424 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM