Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Inductotherm Grup Türkiye; Altan Makina İçin Ürettiği Ergitme Sistemini Devreye Aldı

Inductotherm Grup Türkiye; Çorum’un önde gelen makine imalatı firmalarından Altan Makina için ürettiği ergitme sistemini devreye aldı.

 

Çorum’da makine ve döküm imalatı konularında faaliyet gösteren ve alanında önde gelen firmalardan olan Altan Makina, yeni ergitme sistemini Inductotherm Grup Türkiye’den tedarik etti.

 

Altan Makina; tuğla-kiremit üretimi yapan fabrikaların makina ve yedek parça ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş olup; ilerleyen yıllarda madencilik sektörü, briketleme makinaları, termal kurutma çözümlemeleri ve genel mühendislik projeleri için makine grupları üretmeye başlamıştır.

 

Inductotherm Grup Türkiye’nin uzman ekibinin ürettiği 1000+150 KW Dual Trak Plus 2x1,5 Ton Steel Shell Ergitme sisteminin sevkiyatı ve devreye alım işlemleri tamamlanmış olup; Altan Makina’nın ihtiyaçları doğrultusunda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Paylaş Tweet Paylaş
794 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM