Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Uddeholm Metal Enjeksiyon Semineri 2014
UDDEHOLM tarafından organize edilen Metal Enjeksiyon Semineri, 4-5 Haziran 2014 tarihlerinde İzmit Kartepe The Green Park Hotelde düzenlendi.  Uddeholm tarafından düzenlenen Metal a seminerine yoğun bir katılım oldu. Yüze yakın katılımcı iki gün boyunca yabancı ve yerli konuşmacıların sunuşlarını izleyip tartıştı.
 
Sektöründen birçok kalıpçı ve dökümcünün biraraya geldiği seminer, 4 Haziran Çarşamba günü saat kahvaltı ve Rolf Stalberg’in Uddeholm hakkında ve Aziz Hatman’ın Kalıp Çeliğinin Kalitesi üzerine yaptıkları konuşmalar ile başladı.
 
Seminerde, Alman Kalıpçı Aweba da kalıpçı - dökümcü ilişkisinin Avrupa’daki işleyişini ve gelecekte otomotiv sektörünün yapısındaki değişimlerin metal enjeksiyona olası etkilerini anlattı. Bühler Brescia’dan Siamak Shokri Metal Enjeksiyon Kalıplarının Ömrü üzerine konuşmalarını gerçekleştirdiler. Seminerin ilk oturumu, 4 Haziran Çarşamba günü gerçekleşti. Uddeholm’den Olle Tonnberg’in Metal Enjeksiyon Kalıplarında Hasar Mekanizmaları üzerine hazırladığı sunum ile başladı. Sunumun ardından düzenlenen öğle yemeğinde, katılımcılar birbirleriyle sohbet etme fırsatı buldular.
 
Kartepe’de konaklanarak hem sektörün bir araya gelmesi hem de keyifli bir gece geçirmesi hedeflenen seminerin ikinci gününün ilk konusu Uddeholm’den Olle Tonnberg’in Kalıp Çeliği üzerine yaptığı sunum oldu. 2 gün süren seminerin son konuşmacısı olan Uddeholm’den Koray Aslan, Kalıpların Isıl İşlemi ve Yüzey İşlemleri hakkında dinleyicilere bilgileri aktardı. Uddeholm Metal Enjeksiyon Semineri ayrıca neşeli görüntülere de sahne oldu. Katılımcılar ATV ile Kartepe turu yaptılar, yeşilin ve çamurun içinde stres attılar.
 

Paylaş Tweet Paylaş
3964 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM