Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Türkiye’nin Tek ve Dünyanın Sayılı Rulman Üreticisine Inductotherm Group Türkiye’den Yerli Üretim 1500 kW Çubuk Isıtma Sistemi!

Üretim kapasitesini arttıran ORS-Ortadoğu Rulman’ın yeni tercihi Inductotherm Group Türkiye oldu!

 

Türkiye’nin tek ve Dünyanın sayılı Rulman üreticisi olan ve Ankara Polatlı tesislerine yenilerini katan ORS - Ortadoğu Rulman A.Ş., dövme üretim tesisindeki yeni yatırımı Sakamura marka yatay dövme tezgahına ekleyeceği ısıtma sistemi için Inductotherm Group Türkiye’yi tercih etti! 

 

Önceki yıllarda çeşitli firmalara çelik dövme ve ovalama uygulamaları için 1000 kW, 2200 kW ve 3750 kW çubuk ısıtma sistemleri üretip devreye alınmasını sağlayan Inductotherm Group Türkiye’nin Sakamura pres uyumlu ilk çubuk ısıtma sistemi ORS Rulman üretim tesislerinde sorunsuz olarak çalışmaya başladı. 2021 yılı başında devreye alınan sistem, çubukların ısıtma işlemini sorunsuz olarak yerine getirmekte, son derece verimli ve hızlı bir şekilde faaliyetine devam etmektedir.

 

Inductotherm Group Türkiye’in ürettiği 1500 kW  - 3 kHz Inductoforge Çubuk Isıtma Sistemi (Bar Heater); enerji verimliliği, sorunsuz çalışması ve kalitesiyle muadili makinelerin önüne geçerken, makine üretiminin Türkiye’deki fabrikasında gerçekleşmesiyle de ülke ekonomisine katkıda bulunuldu. 

 

Inductotherm Group Türkiye’nin daha önceki yıllarda yurt dışı kardeş firmaları aracılığıyla teklif ettiği sistemlerin artık Türkiye’de Türk mühendis ve işçilerin emekleri ile üretilmesi, Inductotherm Group Türkiye’nin üretim gücünün geldiği noktayı vurgulaması bakımından oldukça önemlidir.

Paylaş Tweet Paylaş
4754 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM