Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
voestalpine High Performance Metal Türkiye, Kullanıma Hazır Özelleştirilmiş Engineered Products Ürünleri ile Müşterilerine Maksimum Verim ve Rekabet Gücü Sunuyor

Kullanıma hazır, özelleştirilmiş parçalardan oluşan Engineered Products ürün portföyü, yüksek basınçlı döküm,  plastik enjeksiyon, soğuk iş ürünleri ve gıda işlemeye odaklanan çok çeşitli uygulamaları ile Türkiye’nin ilk ve tek çelik, ısıl işlem, desen ve PVD kaplama sağlayıcısı konumuna sahip olan voestalpine High Performance Metal Türkiye’de. 

 

voestalpine High Performance Metal Türkiye’nin yeni nesil Engineered Products portföyü, çözüm ortaklığı yaptığı sektörlerdeki firmaların verimliliğini maksimize ediyor. Birçok endüstrinin ilk tercihi olmayı başaran bu ürünler, üreticilere yüksek katma değer sağlayarak sektörlerinde rekabet açısından öne çıkmalarına destek oluyor.  

Yiyecek ve içecekten plastik enjeksiyona kadar pek çok farklı sektörde öne çıkıyor
Engineered Products portföyündeki ürünlerin öne çıkan özelliklerini anlatan eden voestalpine High Performance Metal Türkiye Engineered Products Ürünleri Satış ve Pazarlama Lideri Fatih Hacıevliyagil; “Lansmanını yaptığımız ürünler içerisinde; plastik enjeksiyon segmentinde akış filtresi, gaz ventili; yüksek basınçlı döküm segmentinde distribütör (dağıtıcı), pim ve maçalar; soğuk iş segmentinde kullanılan kesici bıçaklar ve zımbalar; yiyecek içecek sektöründe kuter ve et kıyma ürünleri bulunuyor. Bu ürünler özellikle yiyecek ve içecek (F&B), yüksek basınçlı döküm (HPDC), plastik enjeksiyon (PIM) ve soğuk iş (CW) sektörlerinde kullanılıyor. Arzu eden müşterilerimiz için eklemeli veya konvansiyonel imalat sistemleriyle üretilmiş ürün segmentlerinde proseslerine özel üretim de yapabiliyoruz. Bu çerçevede hem ürün geliştirme hem de müşterilerimiz için verimlilik artışı sağlamış oluyoruz” dedi. 

Ürünlerin verimliliğini müşterilerle teyit ediyor
Teknik olarak en uygun malzemeyi en uygun proseste kullanıp, doğru üretim teknikleriyle en verimli ürünü elde ettiklerini söyleyen Fatih Hacıevliyagil; “Konvansiyonel olarak üretilen ürünleri müşterilerle karşılıklı görüşerek kalitesi kanıtlanmış Uddeholm/Böhler çeliklerinden imal ediyoruz. Eklemeli imalat ile ürettiğimiz ürünler Almanya Düsseldorf’ta bulunan Teknik Merkezi’mizde teknik ekibimizce onaylanmış malzemelerinden üretiliyor. Bu iki tip ürünün ortak özellikleri ise yüksek kaliteli, piyasada bulunan muadillerine göre daha uzun ömürlü ve müşterimizin talep ettiği verim seviyelerine ulaşabilecek kapasitede olmaları. Üretimde kalitenin yanı sıra öne çıktığımız bir diğer nokta ise ısıl işlem ve PVD kaplama gibi üretim adımlarını kendi bünyemizde kendi tecrübemiz, birikimlerimiz ve reçetelerimizle uygulamamız. Isıl işlem ve özellikle PVD kaplama prosesinin, ürünlerimizin performansını genel olarak iki ila üç kata kadar, yiyecek içecek segmenti gibi bazı ürün gruplarında ise beş ila altı kata kadar artırdığı yapılan testlerde kanıtlanıyor. Ayrıca ürün geliştirme aşamasında malzeme seçiminde geleneksel malzemeleri değil bilimsel ve metalurjik Ar-Ge çalışmaları yaparak en uygun malzemeyi belirliyoruz. Bu çalışmaların ardından denemeler yaparak ürünlerin verimliliğini müşterilerimizle teyit ediyoruz. Bu çerçevede müşterilerimiz, kullanma talimatında veya teknik bilgi formunda belirtilen şartları uyguladığı takdirde ürünümüzü en yüksek verimlilikle kullanmış oluyor” diye belirtti.

 

Paylaş Tweet Paylaş
3039 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM