Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Dirikanlar Aksaray’daki Yeni Yatırımında Inductotherm Ocakları İle Üretime Başladı

1984 yılında faaliyete başlayan Dirikanlar Otomotiv, Aksaray’daki yeni ve modern tesisinde, ileri teknoloji ekipmanları ve çevre dostu üretim süreçleri ile dikkat çekiyor.

 

Inductotherm, Dirikanlar Otomotiv’in Aksaray’daki yeni fabrikasında 2500 kW (+ 500 kW), 2 x 4000 Kg çelik gövdeli dökme demir kapasiteli Dual-Trak Plus indüksiyon ergitme sistemini başarıyla devreye aldı. Bu ileri teknolojiye sahip sistem toz ve duman tutma kapağı, astar itme sistemi ve pit guard gibi opsiyonlarla donatılmış olup daha verimli ve çevre dostu bir çalışma ortamı sağlamaktadır.

 

Inductotherm Satış Müdürü Sn.Cem Şahin, yeni indüksiyon ergitme sistemlerinin Dirikanlar Otomotiv için sağladığı avantajları vurgulayarak, “Inductotherm olarak, en son teknolojiyle donatılmış ocaklarımızın Dirikanlar Otomotiv’in sürdürülebilir ve verimli üretim hedeflerine ulaşmalarında önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Test üretimleri, kalite ve verimlilik açısından beklentileri karşıladı ve müşterimizin gelecekteki tam kapasiteli üretim süreçleri için iyi bir başlangıç olmuştur,” dedi.

 

Dirikanlar Otomotiv, test üretimlerinin başarılı sonuçlar vermesinin ardından, tam kapasite üretime geçerek müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı planlıyor.

Paylaş Tweet Paylaş
1553 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM