Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
EFSİAD Üyeleri Belgin Madeni Yağlar’ı Ziyaret Etti

3 Temmuz 2024 tarihinde, Endüstriyel Fırın Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (EFSİAD) üyelerine yönelik olarak Belgin Madeni Yağlar tarafından düzenlenen şirket tanıtımı ve fabrika gezisi büyük ilgi gördü.

 

Etkinlik, Belgin Madeni Yağlar Genel Müdürü Bülent Araslı’nın firma tanıtım sunumuyla başladı. Araslı, Belgin’in inovatif ürünleri ve yüksek kalite standartları hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından, Belgin Endüstriyel Satış Direktörü Yusuf Pehlivanlı ve Teknik İş Geliştirme ve Destek Müdürü Oben Aydemir sunumlarını gerçekleştirdiler. Bu sunumlarda, firmanın endüstriyel yağlar konusundaki uzmanlığı ve ürünlerin farklı uygulamalardaki performansı üzerinde duruldu.

 

Sunumların ardından birlikte yenilen öğle yemeği, katılımcıların sektörle ilgili deneyimlerini ve görüşlerini paylaşmaları için bir fırsat sundu. Daha sonra, etkinlik kapsamında düzenlenen fabrika turu için Belgin Madeni Yağlar’ın modern üretim tesisine geçildi. EFSİAD üyeleri, üretim hattını ve kalite kontrol süreçlerini yerinde gözlemleme fırsatı buldular. EFSİAD üyeleri, Belgin Madeni Yağlar’ın üretim süreçlerini ve ürünlerini yerinde incelemenin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek memnuniyetlerini ifade ettiler. Belgin Madeni Yağlar yetkilileri, bu tür etkinliklerin sektördeki iş birliğini güçlendirdiğini ve daha verimli üretim süreçlerinin geliştirilmesine katkı sağladığını belirttiler. EFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çep, bu etkinlikten dolayı Belgin firma yetkililerine yönelik bir teşekkür konuşmasından sonra dernek adına bir plaket taktim etmiştir.

Belgin Madeni Yağlar Hakkında
Belgin Madeni Yağlar, 1953 yılından günümüze kadar uzanan köklü geçmişi, uzman, deneyimli kadrosu ve engin bilgi birikimi ile ülkemizin lider madeni yağ üreticilerinin başında gelmektedir. Bugün, 70.000 ton/yıl kapasiteli, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan üretim tesisi ile 60’ın üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. 

 

Tüm sektörlerin madeni yağ ihtiyacına cevap veren Belgin, endüstriyel yağlar, metal işleme sıvıları, gresler, otomotiv ve deniz yağları olmak üzere 5 ana ürün grubunda üretim yapmaktadır. Türkiye metal işleme sıvıları pazar liderliğini uzun yıllardır büyüyerek korumaktadır. Lubex markası ile otomotiv yağları, Greson markası ile de gres üretimi yapan Belgin, ELGI (Avrupa Gres Enstitüsü), UEIL (Avrupa Madeni Yağ Endüstrisi Birliği) ve ATIEL (Avrupa Madeni Yağ Endüstrisi Teknik Birliği) üyesidir.

 

Belgin Arge Merkezinde farklı ihtiyaçlara ve özel durumlara yönelik katma değerli, fark yaratan, yüksek performanslı özgün ürünler geliştirilir. Mühendislik ve satış sonrası teknik hizmetleri ile doğru ürünün, doğru yerde, en verimli şekilde kullanılması konusunda Belgin, iş ortaklarına rasyonel çözümler sunmaktadır.

Paylaş Tweet Paylaş
1561 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM