Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kompozit Malzemeler 34.BI-MU’nun Başrol Oyuncusu

9 - 12 Ekim 2024 tarihleri arasında BI-MU’nun 34. gerçekleşecek, işleme ve deformasyon takım tezgahları, robotlar, otomasyon, dijital ve katmanlı üretim, yardımcı teknolojiler ve kolaylaştırıcılar ana imalat endüstrisine adanmış İtalyan etkinliği olan Fieramilano Rho’da gerçekleşecek. İtalya’da gerçek anlamda uluslararası kapsama sahip tek sektör fuarı olan ve sanayi için bağlantı dünyasına açılan ilk fuar olan BI-MU, yeniliğin tüm yüzlerini sunarak ana sanayiyi bir araya getirecek. Takım tezgahları ve üretim sistemlerinin yanı sıra, robotlar, katkı maddeleri, dijital, metroloji, güç aktarım sistemleri, yüzey ısıl işlemleri, kompozitler ve danışmanlık konularına ayrılmış 8 sergi teması bulunmaktadır. THE COMPOSITES, kompozit malzeme dünyasına adanmış ve sponsorluğunu ASSOCOMPOSITI’ nin üstlendiği, 34.BI-MU pavyonlarında yaşayacak ve kompozit malzeme üreticilerini, bunları işlemeye yönelik makine ve sistem imalatçılarını sergileyecek alanın adıdır. Sağlam, hafif, elastik ve giderek daha sürdürülebilir hale gelen kompozit malzemeler, en yeni nesil makinelerin potansiyelinden en iyi şekilde yararlanabildikleri ve havacılık, otomotiv, biyomedikal, enerji gibi en yenilikçi tedarik zincirlerine üretim çözümleri sunabildikleri için imalatta yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Sağlam, hafif, elastik ve giderek daha sürdürülebilir hale gelen kompozit malzemeler, son nesil makinelerin potansiyelinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri nedeniyle imalatta yaygınlaştı.

Kahramanlar şunlardır: kompozit üreticileri, makine üreticileri ve bunları işlemeye yönelik sistemler.

Sergilenen teklif, havacılık, biyomedikal ve yarış araçları gibi üstün performansı garanti etmesi gereken üretim sektörlerinin yanı sıra giderek yüksek mukavemetli ve düşük ağırlıklı malzemeleri tercih eden tekstil, inşaat ve otomotiv gibi daha geleneksel sektörleri de hedef alıyor.

 

İtalyan Kompozit Malzemeler Derneği ASSOCOMPOSITI, 34.BI-MU Kompozitlerinin sponsorluğunu üstleniyor.

Paylaş Tweet Paylaş
184 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM