Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Focus Academy Eğitimleri Büyük İlgi Görmeye Devam Ediyor

Focus Endüstri firmasının sektörde öncü olarak oluşturmuş olduğu Focus Academy markasına olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni yılda da eğitimlerine hız kesmeden devam eden Focus Academy yeni konular ve alanında uzman konuklarla güncellenen yeni konsept ile oluşturulan eğitim serisinin ilkini 21 Şubat tarihinde İskenderun Anemon otelde gerçekleştirdi.

 

Yakma Sistemlerinde Yakıt Tasarrufu ve Karbon Emisyonlarını Azaltma Yöntemlerinin anlatıldığı seminer yoğun katılım ve ilgi gördü.

 

Focus Endüstri partner firmalarından Tenova, Econova ve Barış Teknolojiden de eğitimcilerin yer aldığı eğitimde Rejeneratif yakma sistemleri, Self Reküperatif Brülörler ve Atık Isı geri kazanım sistemleri anlatıldı. Bunun yanı sıra özellikle demir çelik sektörünün önümüzdeki günlerde karşılaşacağı karbon vergisi uygulamasının ayrıntıları ve bu uygulamadan etkilenmemek için yapılabilecek aksiyonlardan bahsedildi.

Focus Academy kurucusu Hülya Yıldız “Enerji verimliliği ve sürdürülebilir üretim bilincini ülkemizin dört bir yanına yayma tutkusuyla kurmuş olduğumuz Focus Academy markamız ile geçtiğimiz yıllarda, İzmir, Gebze, İskenderun, Çorlu, Bilecik, İstanbul, Çanakkale ve Karabük de vermiş olduğumuz eğitimlerimize bu yıl yeni iller de ekleyerek yolculuğumuza devam ediyoruz. İnteraktif ve uygulamalı workshoplarımızın da olacağı eğitimlerimize ilgilenen herkesi bekliyoruz.”

Paylaş Tweet Paylaş
273 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM