Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
TCV’nin bir sonraki durağı Busworld 2014
Türk mühendisleri tarafından geliştirilen, yenilikçi ürünleri sayesinde toplu taşımacılık sektörüne verimli çözümler sunan TCV, ürettiği son teknoloji otobüsleriyle yoluna devam ediyor. TCV otobüslerin şimdiki durağı ise Busworld Turkey 2014. TCV, 5. Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı, Busworld Turkey 2014’te kamu ve özel otobüs işletmecilerinin tercih ettiği 12 metre Karat CNG ve 10.7 metre Karat Dizel modellerini sergiledi. 
 
24-27 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul (CNR) Fuar Merkezi’nde düzenlenen Busworld Turkey’de, TCV otobüsleri toplu taşıma sektörü ile buluşuyor. Yüzde 100 Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve Bozankaya Ankara tesislerinde üretilen TCV otobüsleri, yakıt tasarrufu, yüksek yolcu kapasitesi, güvenlik, yolcu ve sürücü konforuyla yenilikçi adımlar atıyor. 
 
Güvenli, çevreci ve ekonomik olma avantajları ile tüm dünyada tercih edilen CNG teknolojisinde tüm beklentileri karşılayan TCV Karat GNG, düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkıyor. TCV Karat CNG otobüsleri, düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra sürücü ve yolcular için hem güvenli hem de konforlu ulaşım sağlıyor. 12 metre uzunluğundaki TCV Karat CNG’nin 27 oturan, 72 ayakta toplam 99 yolcu ile yüksek taşıma kapasitesi bulunuyor. TCV Karat CNG, alçak tabanı ile gerek araç içi dolaşım, gerekse iniş-biniş kolaylığı açısından bedensel engelli yolcuların güvenli ve rahat yolculuk yapabilmeleri için tasarlanıyor. Karat Dizel de TCV’nin sunduğu tüm avantajları Dizel motorun gücüyle birleştirdiği için tercih ediliyor. 
 
Bozankaya Genel Müdürü Aytunç Günay fuar öncesi yaptığı açıklamada; “Karat CNG ve Dizel otobüslerimiz ile yerel yönetimlerin ve özel otobüs işletmelerinin hem verimlilik, hem de tasarruf beklentilerini en iyi şekilde karşılıyoruz. Otobüslerimiz gerek sürücü gerekse yolcularımız için konforlu bir seyahat sunmakta ve işletme maliyetlerinin çok ciddi oranda düşürülmesini sağlamaktadır. Tüm çalışmalarımız, Türk yerli otobüs üreticisi olarak bir dünya
 
Markası haline gelebilmek için atılan birer adım. Bu anlamda aldığımız yolu çok başarılı görüyoruz. Yeni yatırımlarımız ile çok daha büyük adımlar atacağız. Ankara’da kurmayı planladığımız yeni bir üretim tesisi ile kapasitemizi de arttıracağız” dedi.
 
 
 
 
Paylaş Tweet Paylaş
3591 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM